Lees wat klanten zeggen over Jaya en FunnelFix

Samen resultaten halen uit online marketing is waar ik elke dag uit mijn bed voor uit kom. Maar wat vinden mijn klanten?

Binnen 2 dagen up and running met ons online platform. Dag 3 waren de eerste 152 aanmeldingen binnen. Na een succesvolle linkedinpost met meer dan 20K views zaten we op dag 5 al op 507 inschrijvingen. Zo snel kan het gaan dus.

Dennis van Aart

Trainer & Adviseur

Bedankt voor het waardevolle advies en je online programma's Jaya! Ik wil de wereld mooier maken en uit mijn comfortzone blijven stappen en Jaya helpt hierbij. 

Stefan Alfons

Personal Trainer & Mental Coach

 

Jaya heeft mij geholpen mijn e-mailserie en verkooppagina te verbeteren. Het heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd. Daarom kan ik Jaya van harte aanbevelen!

Hans van der Klok

Trainer & Online marketeer

 

Yvonne Thuijs

Ik had Jaya 'uitgezocht' om mijn online social media marketing uit handen te geven. Ik volgde deze sympathieke, open persoon al een tijdje en had eerder een online programma bij hem gevolgd waar ik enthousiast over was. Vlak voor ons geplande gesprek hierover werden mijn Facebook en Instagram accounts gehackt en was ik alles kwijt. Mijn hele opgebouwde business.. weg.

In ons geplande gesprek, om mijn ads uit handen te geven aan Jaya was de bodem van mijn social business onder mij weggeslagen.

Jaya nam direct actie, heeft gigantisch veel ervaring en gaf mij direct in ons 2 uur durende gesprek een lijst met actiepunten die ik zelf kon gaan doen. Ondertussen was hij achter de schermen zijn stinkende best aan het doen met zijn eigen netwerk met als doel om mijn business rechtsom of linksom weer up and running te krijgen. Onze afspraak om eerst 6 maanden samen te gaan werken, eerst de 'shit' opruimen en dan mijn ads weer te gaan opstarten en verbeteren voelde voor mij heel goed. Zijn eerlijkheid, humor en openheid gaf mij direct vertrouwen. Er was direct een klik daardoor. Hij laat zien dat hij oprecht is in dat hij mij wil helpen om mijn business waar ik 95% afhankelijk van ben weer te laten draaien. Ik ben heel blij dat hij op mijn pad is gekomen en voor hem is dit niet zijn leukste klus :) Ik ben oprecht dankbaar. 🙏 Yvonne Thuijs van BREIN-POWER

Rachelle & Lennart

Bedankt jaya!! heel fijn je support altijd te hebben. Ook buiten kantooruren.

 

"Samen met Jaya hebben we een systeem gemaakt om elke week adviesgesprekken te kunnen voeren met geïnteresseerden. Hierdoor trekken wij continu nieuwe klanten aan." 

Joel aan 't Goor

CEO Origins & Founder OPEN Business Leaders

Samenwerken met Jaya is heel prettig. Alle stappen zijn heel helder, heel duidelijk en gewoon goed te doen. De moeite waard!

Yvonne Alards

Trainer & CoachNa veel programma's en trainingen gevolgd te hebben, eindelijk iemand gevonden die eenvoud en structuur in mijn online marketing brengt. 

Anita Swart

Sparringpartner voor MKB ondernemers

 

Cathelijn - Self Care Coach

Cathelijn regelt uiteindelijk 52 deelnemers met haar 1e lancering van online traject. Zie video 🎬 wat ze over Jaya's hulp zegt.

 

Je heb me de inspiratie gegeven om toch door te gaan, ondanks dat het opgeven me best nabij stond toen we net begonnen.

Je hebt me geholpen prijzen te vragen die het mijn werk waard maken.

Marilyn Bakker

Eigenaar en schrijver van Catmoneo.nl

1 dag adverteren op Facebook gaf al 21 leads voor 20 euro. Dat niet alleen ook nog 2 gesprekken geboekt na het zien van mijn video! Dat smaakt naar meer.

Barend Gerretsen

Coach voor ondernemersJaya is een video/marketing guru met hart voor het vak EN zijn klanten. Hij voorziet ons regelmatig van waardevol online marketingadvies en weet ook alle ins en outs van video-gadgets. Echt een aanrader om met Jaya te werken als je online wilt winnen!

Rachelle Leerling

Ondernemer & Spreker

Ik ben erg blij dat ik nu een houvast heb voor het maken van advertentieteksten, want dat vond ik nog erg lastig om te doen.

Inmiddels ben ik druk aan de slag gegaan en heb een tekst geschreven waar ik al best trots op ben :-)

Ariska

Mixed media schilderijen

Als het om video en marketing gaat dan moet je echt bij Jaya zijn. Tijdens onze samenwerking was ik erg onder de indruk over zijn kennis, maar ook hoe snel hij kon schakelen om het beste uit een situatie te halen. Een echte harde werker waarbij het eindresultaat voorop staat.

Bram van Houtum

Social Media Specialist

Jaya's cursussen en producten zijn van een hoog niveau.  Daar komt nog eens bij dat hij extreem behulpzaam is als persoon en prettig is om mee te werken. Aanrader!

Lennart van der Ziel

Life Coaching

 

 

Peter Loonen - eigenaar Metis Advies burea

Binnen 2 weken een live event vol gekregen, zelfs mensen op een wachtlijst.

 
 
Plan een intake gesprek

Even bellen?

Wil je zelf (online) trainingen verkopen? Je event vullen? Of gewoon meer leads en klanten? 

Plan dan een gesprek klik hier.

Plan een advies gesprek

Stefan is blij

Als de online strategie klopt kan je het voelen tijdens de sessie. 

 

Yvonne over coaching en stapjes

 

Anita Jongman