Groei 25-200% in omzet binnen 12 maanden

Het Klanten on-Demand programma helpt dienstverleners te groeien via het online kanaal.

Beste ondernemer

Je liever bezig bent met het uitvoeren van je vak, dan met het zoeken naar nieuwe klanten. Daarom is het een goed idee om nieuwe klanten automatisch met een slim online marketingsysteem aan te trekken.

Als dit nog niet goed lukt of je weet niet goed hoe je dit voor elkaar krijgt dan kan ik je helpen.

Het Klanten on-demand programma duurt 90 dagen en is voor ondernemers die op dit moment een prima omzet hebben, maar graag willen doorgroeien.

Plan een intakegesprek

Meer impact

Online marketing kan zorgen voor meer klanten, meer naamsbekendheid en meer winst. 

Maar wat als dat bij jou niet zo is? Als je het gevoel hebt dat je al zoveel doet, maar dat het niks oplevert?

Het juiste doen vraagt veel kennis en kan enorm tijdrovend zijn. Dus het slim om hulp in te schakelen.

Lees verder om te kijken of klaar bent om dingen voor elkaar te krijgen die eerder onmogelijk leken.

Weet jij wat je moet doen?

Het is niet gek als je nu niet exact weet wat je moet. Zelfs als je een ervaren en succesvolle ondernemer bent kunnen veel zaken ervoor zorgen dat jij je groeiplannen niet kan uitvoeren.

Stuur me een appje
 ðŸ‘‡Ik denk graag mee en reageer vaak vlot. Stuur mij een whatsapp bericht.

Stuur een whatsapp bericht

Klanten aantrekken

Jij kan pas anderen helpen als zij snappen wie je bent en wat je doet. In het Klanten on-demand programma zorgen we samen dat dit ook echt gebeurt.

Meer tijd over

Jouw ideale klant neemt actie omdat we alle afleiding weghalen en slim automatiseren. Hierdoor heb jij meer tijd voor jezelf en je omgeving.

Rust en resultaat

Graag help ik je om ervoor te zorgen dat mensen kiezen voor jouw aanbod. Simpele meetbare stappen geven meer rust, plezier en resultaat.

De juiste route naar succes

Als je online wilt groeien, is het slim om het eenvoudig te houden. In het Klanten on-demand programma volgen we de 9 bewezen stappen zodat jij tijd en geld bespaart. 

Wil je uitzoeken of dit programma past bij jou? Plan dan een afspraak in mijn agenda. Dan bespreken we jouw situatie en bepalen we samen of dit een match is.

Plan een afspraak

Stap voor stap

Ontdek exact hoe je ervoor zorgt dat mensen zich inschrijven, je video kijken en de juiste actie nemen. Kortom meer gaan kopen of gesprekken inplannen bij jou. 

Voor elke stap in het programma ontvang je voorbeelden, templates, scripts en andere handige tools. Dit geeft jou de beste kans om continu afspraken en extra omzet te genereren.

"Samen met Jaya hebben we een systeem gemaakt om elke week adviesgesprekken te kunnen voeren met geïnteresseerden. Hierdoor trekken wij continu nieuwe klanten aan." 

Joel aan 't Goor

CEO Origins & Founder OPEN Business Leaders

Samenwerken met Jaya is heel prettig. Alle stappen zijn heel helder, heel duidelijk en gewoon goed te doen. De moeite waard!

Yvonne Alards

Trainer & CoachJe moet wel aan de bak met Jaya. Maar het resultaat is dat de leads die in mijn Funnel een gesprek plannen exact weten welk resultaat we samen kunnen bereiken. Minder uitleggen is kostbare tijd besparen!

Barend Gerretsen

Coach voor ondernemers

Ingewikkeld gedoe

Online marketing werkt niet als je het te complex maakt. Er gaat enorm veel geld, tijd en energie mee verloren. Maar het is niet gek als het je nu niet lukt. Probeer maar de juiste keuze te maken met zoveel aanbieders en mogelijkheden.

Toch is het mogelijk om meer vrijheid te creëren. Meer tijd voor jezelf, je gezin en je omgeving. Dat terwijl de marketing machine voor je aan het werk is. Doorgroeien en meer impact hebben door de kracht van eenvoud. Lees verder en dan leg ik je uit hoe eenvoud werkt.

Hoe werkt eenvoud?

Eenvoud betekent dat je start met een strategie hebt die je ook daadwerkelijk kan uitvoeren. Belangrijk is dat je doelen makkelijk meetbaar zijn. Anders gaat het je te veel energie kosten en houd je het nooit lang genoeg vol om er een succes van te maken.

Eenvoud betekent steeds weer hetzelfde simpele en krachtige businessmodel toepassen. Duidelijke keuzes kunnen maken omdat je marketing strategie overzichtelijk en behapbaar is.

Met als gevolg meer plezier, (financiële) rust en vrijheid.

Laten we kennismaken om te kijken of ik je kan helpen. Plan een afspraak in mijn agenda en dan bekijken we samen in detail hoe dit gaat werken voor jou.

Plan een intakegesprek

Over Jaya Kuipers

Al 15 jaar ben ik ondernemer. Nieuwe klanten krijgen ging niet altijd vanzelf. Ik weet dus hoe frustrerend dat is.

Door mijn achtergrond in de TV wereld waar ik programma's maakte voor SBS6 en NET5, weet ik als geen ander hoe je de boodschap over moet brengen aan een doelgroep.

Ik help ondernemers zoals jij bij het bereiken van hun doelen. 
Resultaat halen door de juiste dingen te doen. Meer niet.

Nieuwsgierig hoe wij samen kunnen werken?

Plan een afspraak

Verbeter je online resultaat met hulp.

Loop nooit meer vast en weet exact wat je moet doen en wat niet.

Heb je wel eens het idee gehad dat het fijn zou zijn dat iemand je zou helpen met de juiste keuzes te maken online? Zodat je niet onnodig moet zoeken, tientallen uren online trainingen moet doorspitten. Hoeveel frustratie zou het schelen als je exact weet wat je moet doen?

De oplossing is het klanten on-demand programma. In 90 dagen onder begeleiding van Jaya je marketing systeem inrichten zodat je continu nieuwe klanten aantrekt.

Je krijgt alles wat er nodig is om online succes te gaan boeken.

✅ Snelle hulp bij alle vast lopers en alle technische hobbels. 
✅ Persoonlijke feedback op al je opdrachten, teksten, video's en advertenties die je maakt.
✅ Elke twee weken is er online groepscoaching sessie
✅ Wekelijks duidelijke instructie om effectief aan de slag te gaan.
✅ Online omgeving met stap-voor-stap korte uitleg video's.
✅ Direct lijntje met Jaya via WhatsApp en email.

Dus als je nu echt serieus bent om resultaat te halen. Plan hier jouw gratis intakegesprek in en we onderzoeken samen of je geschikt bent voor het programma.

 

Plan een intakegesprek
Persoonlijk

Dit is geen "zoek dat zelf maar uit" programma. Maar wekelijkse ondersteuning en begeleiding op maat. Inclusief een 1-op-1 kickoff sessie.

Groepscoaching

Elke twee weken is er een groepssessie online. Het is niet verplicht maar dit is de kans om live je vragen te stellen en van andere ondernemers te leren. De coaching sessies worden opgenomen en komen online te staan.

Resultaat

Na 90 dagen heb je een eenvoudig online marketing systeem gebouwd. Dit zorgt ervoor dat jij gesprekken regelt met mensen die echt geintresseerd zijn. Zonder tijdspillen en stress, met meer rust je eigen bedrijf door laten groeien.

 
Plan een intake gesprek

een constante stroom van klanten

Ga van onbetrouwbaar met heel veel inspanningen naar een systeem dat klanten on-demand levert.

Plan een gesprek klik hier.

Plan een intake gesprek

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc.
Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.