Hoi, Ik ben Jaya 👋🏻 

Als online marketing expert help ik ondernemers bij het bereiken van hun doelen. 

Het is ontzettend leuk om mensen te helpen en flinke bedrijfsgroei te realiseren. Doorgroeien naar een constante stroom van leads en klanten of het succesvol lanceren van een product of dienst. Het is allemaal dankbaar werk!

Als jij zelf ook meer bedrijfsgroei wilt realiseren dan is het slim om zorgvuldig te kiezen met wie je gaat werken. Graag laat ik zien wie ik ben en waar ik het allemaal voor doe. 👇 

Achter elke man, staat een sterkere vrouw.

Zonder mijn lieve partner Margriet was ik nooit gekomen waar ik nu sta.  

Twee lieve kinderen

Met Tess en Rozemarijn beleef ik veel avonturen. Zo dankbaar dat ik als ondernemer veel thuis kan zijn en tijd kan doorbrengen met hun.  

Leef je leukste leven

Er wordt zoveel gelachen in mijn leven en maar goed ook! Dit is ook wat ik jou gun. Lachen, mooi resultaten en een veel tevreden klanten.

Samen meer impact

Stephan is mijn zakenpartner. Hij is een specialist op het gebied van e-learning. Wij hebben vaak veel lol als we een training samen geven. Dus heb je interesse in online leren, stuur dan Stephan eens een berichtje.

Online Resultaat

De afgelopen 5 jaar heb ik zelf meer dan 2000 ondernemers en experts mogen helpen om eenvoudig hun boodschap online over te brengen. 

Heel veel online marketing campagnes heb ik mogen opzetten en beheren. Niet alleen voor mijn klanten maar ook voor mijn eigen bedrijven.

Ik werk samen met een aantal freelancers en werk voornamelijk met MKB bedrijven die graag willen groeien met de juiste online marketing strategie.

Vraag maar raak

 

Weet je niet wat je nu moet doen? Of heb je een vraag?

Klik hieronder om eenvoudig een gesprek te starten 👇

 

Start een conversatie