Hoi, Ik ben Jaya 👋🏻 

Als business coach en marketing expert help ik ondernemers bij het bereiken van hun doelen. Op het gebied van strategie, sales, marketing, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Het is ontzettend leuk om mensen te helpen en flinke bedrijfsgroei te realiseren. Doorgroeien naar 10.000,- winst per maand, een constante stroom van leads en klanten of het succesvol lanceren van een product of dienst. Het is allemaal dankbaar werk!

Als jij zelf ook meer bedrijfsgroei wilt realiseren dan is het slim om zorgvuldig te kiezen met wie je gaat werken. Graag laat ik zien wie ik ben en waar ik het allemaal voor doe. 👇 

Achter elke man, staat een sterkere vrouw.

Zonder mijn lieve partner Margriet was ik nooit gekomen waar ik nu sta.  

Twee lieve kinderen

Met Tess en Rozemarijn beleef ik veel avonturen. Zo dankbaar dat ik als ondernemer veel thuis kan zijn en tijd kan doorbrengen met hun.  

Leef je leukste leven

Er wordt zoveel gelachen in mijn leven en maar goed ook! Dit is ook wat ik jou gun. Lachen, mooi resultaten en een veel tevreden klanten.

Samen meer impact

Stephan is mijn zakenpartner. Hij is een specialist op het gebied van e-learning. Wij hebben vaak veel lol als we een training samen geven. Dus heb je interesse in online leren, stuur dan Stephan eens een berichtje.

Vraag maar raak

 

Weet je niet wat je nu moet doen? Of heb je een vraag?

Klik hieronder om eenvoudig een gesprek te starten 👇

 

Start een conversatie