In 5 stappen makkelijker klanten aantrekken

Doe mee met de online training en ontdek hoe je automatisch meer kan bereiken door minder te doen. Deze methode is geschikt voor coaches, trainers en adviseurs.

✅ Krijg sneller persoonlijk contact met de juiste mensen
✅ Acties kiezen die werken voor jou, waardoor alles simpeler wordt
✅ Hoe je zorgt dat mensen voor jou kiezen (zonder irritant te zijn)

Een goeie online strategie brengt namelijk alles bij elkaar: je vaardigheden, de klanten die bij je passen en de wijze waarop je wil werken.

Bekijk de training On demand 👇

Start de training (klik hier)
 
INSCHRIJVEN (klik hier)

Na de training weet je

  1. Hoe je ervoor zorgt dat jouw doelgroep sneller snapt wie je bent en wat je doet.
  2. Hoe je ervoor zorgt dat de juiste mensen gesprekken inplannen (en dus meer gaan kopen).
  3. Hoe jij met een paar aanpassingen veel meer resultaat krijgt dan dat je voor mogelijk houdt.

De training duurt ongeveer 45 minuten. Doe je mee?

Start de training

Wie is de trainer? 

Ik ben Jaya en heb de afgelopen jaren al meer dan 2000 ondernemers en kleine MKB bedrijven geholpen om meer resultaat te halen uit hun marketingactiviteiten.

Ik kan jou ook helpen om continu verkoopgesprekken met de juiste mensen te krijgen. Want persoonlijk contact zorgt dat jij makkelijk een passend aanbod kan doen. 

Online marketing werkt niet als je het te complex maakt. Er gaat enorm veel geld, tijd en energie mee verloren. Het is dus niet gek als het je nu nog niet goed lukt.

Toch is het mogelijk om meer vrijheid te creëren. Meer tijd voor jezelf, je gezin en je omgeving. Dat terwijl de marketing machine voor je aan het werk is. In de training laat ik zien wat ik ontdekt hebt.

🔥 Start de training (klik hier)

DISCLAIMER: De gemiddelde persoon die alleen informatie verzamelt, krijgt weinig tot geen resultaten. Alle resultaten die ik laat zien zijn voort gekomen uit het toepassen van de juiste kennis met consistente inspanningen en acties. Garantie op resultaat bestaat niet. De enige garantie die je hebt is dat als je met toewijding en 100% focus door blijft gaan dat je dan verder komt. Als je dat niet wilt accepteren, zoek dan ergens anders informatie.

Funnelfix KVK 81889216 Vestigingsnr.000001587838 BTW NL862258819B01 Raamstraat 86 3513EZUtrecht. email: [email protected]

All Rights Reserved. This site is not a part of the Facebook™ website or Facebook™ Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook™ in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc.